Κάνε σύνδεση στον λογαριασμό – My Account του Iama Pharmacy και αξιοποίησε πλήρως όλες τις υπηρεσίες μας. Ο λογαριασμός σε βοηθά να κάνεις περισσότερα, εξατομικεύοντας το ιστορικό και τις ανάγκες σου, ενώ έχεις εξαιρετικά εύκολη πρόσβαση. Δημιούργησε το λογαριασμό σου ή κάνε σύνδεση σε ήδη υπάρχον My Account σε λίγα απλά βήματα!
Κάνε σύνδεση στον λογαριασμό του Iama Pharmacy και αξιοποίησε πλήρως όλες τις υπηρεσίες μας. Ο λογαριασμός σε βοηθά να κάνεις περισσότερα, εξατομικεύοντας το ιστορικό και τις ανάγκες σου, ενώ έχεις εξαιρετικά εύκολη πρόσβαση. Δημιούργησε το λογαριασμό σου ή κάνε σύνδεση σε ήδη υπάρχον σε λίγα απλά βήματα!

Εδώ στο my account μπορείς να δημιουργήσεις ή να συνδεθείς σε ήδη υπάρχον λογαριασμό του φαρμακείου μας σε λίγα απλά βήματα. Κάνε σύγκριση στα είδη που σε ενδιαφέρουν εδώ. Δες εδώ κάποιες από τις εταιρείες που έχει το Iama Pharmacy και μπορείς να συγκρίνεις τα προϊόντα τους: DARPHIN, LIERAC, A-DERMA , 3M ,GEHWOL , SNAILS ,PROSTAMOL , KALEIDON, SUSTENIUM, ALLVITA EYES , LANSINOH, GYNOFIT, PHARMAGEL, GUAM , NOVAX,NEWMED , SEA- BAND, ONE DROP ONLY, SNOREEZE, APIVITA , KORRES, LA ROCHE Μην ξεχνάς το πιο σημαντικό! Κάνε εγγραφή στο newsletter μας γιατί μαθαίνεις πρώτος τις προσφορές της εβδομάδας,τις εκπτώσεις και τα νέα μας!

Σύνδεση

Εγγραφή


Τα προσωπικά σας δεδομένα θα χρησιμοποιηθούν για την υποστήριξη της εμπειρίας σας σε αυτόν τον ιστότοπο, για τη διαχείριση της πρόσβασης στον λογαριασμό σας και για άλλους σκοπούς που περιγράφονται στην πολιτική απορρήτου μας.

❤️Βρείτε μας στο Instagram και στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα μας!❤️