Όροι Χρήσης

Όροι Χρήσης 

1. Γενικά 

Η σελίδα iama-pharmacy.gr είναι το ηλεκτρονικό κατάστημα της εταιρείας “ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ ΚΩΣΤΑΒΑΣΙΛΗ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΕΕ” . Έχει έδρα Σοφ Βενιζέλου 103,Ηλιούπολη, Αθήνα και Αρ. Γ.Ε.ΜΗ. 148995803000, με στοιχεία επικοινωνίας τηλέφωνο: +30 210-9935047 και email [email protected]. Παρακαλούμε να είστε βέβαιοι ότι συμφωνείτε με τους παρακάτω όρους χρήσης και προϋποθέσεις. Oι όροι χρήσης διέπουν Kάθε συναλλαγή σας μαζί μας. Κάθε χρήση των υπηρεσιών της σελίδας iama-pharmacy.gr σημαίνει την ανεπιφύλακτη αποδοχή των όρων του παρόντος και την συμμόρφωσή σας με την κείμενη ελληνική νομοθεσία που διέπει τις εν λόγω συναλλαγές. 

2. Παρεχόμενες Υπηρεσίες και τιμές προϊόντων 

Η σελίδα iama-pharmacy.gr καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια για την πληρότητα και την ακρίβεια των πληροφοριών που υπάρχει στην ηλεκτρονική του σελίδα. Ακόμη προσπαθεί για τις πληροφορίες της σελίδας iama-pharmacy.gr και τα χαρακτηριστικά των προϊόντων και υπηρεσιών της με την επιφύλαξη για τυχόν τεχνικά ή τυπογραφικά λάθη. Όπως και για λάθη που έγιναν εκ σφάλματος, παραδρομής ή λόγω ανωτέρας βίας ή τεχνικών βλαβών. Η σελίδα iama-pharmacy.gr οφείλει να διορθώσει το συντομότερο δυνατό τα παραπάνω λάθη, εφόσον υποπέσουν στην αντίληψή του. 
 
Οι τιμές των σχετικών καταλόγων από κάθε προϊόν περιλαμβάνουν το νόμιμο Φ.Π.Α. και αφορούν τις ποσότητες οι οποίες είναι διαθέσιμες στην αποθήκη μας. 

 
ΟΙ όροι χρήσης δίνουν την δυνατότητα στην σελίδα να αλλάζει τις τιμές των προϊόντων και υπηρεσιών της σελίδας iama-pharmacy.gr οποτεδήποτε χωρίς προειδοποίηση. Σε περίπτωση που λόγω τεχνικού ή άλλου σφάλματος πουλάμε κάποιο προϊόν σε τιμή κάτω του κόστους η σελίδα διατηρεί το δικαίωμα να ακυρώσει κάποια συναλλαγή. Eπιστρέfει τα χρήματα στον πελάτη, αφού πρώτα τον ενημερώσει σχετικά. Παρακαλούμε σε περίπτωση που διαπιστώσετε ότι κάποιο προϊόν είνα σε ασυνήθιστα χαμηλή ή υψηλή τιμή επικοινωνήστε μαζί μας. 

 
Οι τιμές και οι εκπτώσεις της ηλεκτρονικής σελίδας iama-pharmacy.gr αφορούν τις ηλεκτρονικές αγορές από την σελίδα, οι εκπτώσεις που ισχύουν στο φυσικό σημείο της επιχείρησης ίσως να διαφέρουν. 

3. Περιορισμός Ευθύνης 

Οι όροι χρήσης δίνουν την δυνατότητα στη σελίδα iama-pharmacy.gr να ενημερώνει έγκαιρα τους χρήστες για τυχόν τεχνικά προβλήματα της ιστοσελίδας. Η σελίδα iama-pharmacy.gr ουδεμία ευθύνη φέρει για τυχόν τεχνικά ή άλλης φύσεως προβλήματα που ίσως έχουν οι πελάτες κατά την προσπέλαση στο διαδικτυακό μας τόπο. Επίσης, η σελίδα iama-pharmacy.gr δεν φέρει καμία ευθύνη για πράξεις ή παραλείψεις τρίτων, όπως μη επιτρεπόμενες παρεμβάσεις σε προϊόντα ή υπηρεσίες ή πληροφορίες μέσω της ιστοσελίδας του. 

 
Σύμφωνα με τους όρους χρήσης η σελίδα iama-pharmacy.gr οφείλει να καταβάλει κάθε προσπάθεια για την πληρότητα και ακρίβεια των πληροφοριών της ηλεκτρονικής του σελίδα. Παρόλα αυτά δεν ευθύνεται για τυχόν σφάλματα σε χαρακτηριστικά, φωτογραφίες και τιμές προϊόντων που αναγράφονται στην ιστοσελίδα του. Δεν μπορεί να εξασφαλίσει ότι δεν θα υπάρχουν σφάλματα από οποιαδήποτε αιτία κατά την εισαγωγή ή ενημέρωση των χαρακτηριστικών ή των τιμών/εκπτώσεων των προϊόντων. 

 
Η iama-pharmacy.gr δεν φέρει ευθύνη υποχρεωτικής αποζημίωσης για οποιαδήποτε ζημιά ή ηθική βλάβη από τα παραπάνω λάθη ή την αδυναμία παροχής υπηρεσιών υποστήριξης. Κάνει κάθε δυνατή προσπάθεια να παρέχει υπηρεσίες υψηλής ποιότητας χωρίς εγγύηση οτι δεν θα υπάρξουν διακοπές ή λάθη. 

 
Οι όροι χρήσεις προστατεύουν την σελίδα iama-pharmacy.gr αφού δεν έχει καμία ευθύνη για όποιες επακόλουθες, παρεμπίπτουσες, έμμεσες, ειδικές αποζημιώσεις ή έξοδα ή χρηματικές ποινές. Επίσης, συμπεριλαμβανομένων διαφυγόντων κερδών, διακοπής λειτουργίας της επιχείρησης. Όπως και για απώλεια πληροφοριών ή δεδομένων, ή απώλεια πελατείας, απώλεια ή ζημίας περιουσίας. Δεν έχει ευθύνη για οποιαδήποτε αξίωση τρίτων μερών προκύψει από ή σε σχέση με την χρήση, την αντιγραφή, ή την παρουσίαση αυτής της ιστοσελίδας ή των περιεχομένων της ή οποιασδήποτε άλλης συνδεδεμένης ιστοσελίδας. Ανεξαρτήτως εάν η σελίδα iama-pharmacy.gr γνώριζε ή έπρεπε να γνωρίζει αυτή την πιθανότητα. 

4. Υποχρεώσεις Πελάτη 

Οι πελάτες της σελίδας iama-pharmacy.gr σύμφωνα με τους όρους χρήσης πρέπει να συμφωνούν ότι δεν θα χρησιμοποιούν τη σελίδα για δημοσίευση, αποστολή ή μετάδοση με οποιοδήποτε φυσικό, ψηφιακό ή άλλο μέσο. Δεν θα χρησιμοποιούν περιεχομένο που είναι παράνομο, προσβλητικό, βλαβερό, απειλητικό, συκοφαντικό, δυσφημιστικό, χυδαίο, άσεμνο σύμφωνα με τα χρηστά ήθη . Ακόμη περιέχομενο παραβίασης του απορρήτου κάποιου άλλου,ή να δείχνει εμπάθεια, ή να εκφράζει φυλετικές, εθνικές ή άλλες διακρίσεις ή να προκαλεί βλάβες σε ανήλικους με οποιονδήποτε τρόπο, ή δεν δικαιούται η μετάδοση σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία ή τα χρηστά ήθη, ή αποτελεί εσωτερική ή εμπιστευτική πληροφορία.

Επίσης, οι πελάτες της σελίδας iama-pharmacy.gr πρέπει σύμφωνα με τους όρους χρήσης να μην χρησιμοποιούν εργαλεία, τεχνικές, κώδικα ή άλλες μεθόδους (π.χ. trojans, ιούς, malware, spyware, ddos, worms, bots, ransomware, expoits, loggers, crawlers, social enginnering, spam κ.α.) που περιέχουν ιούς λογισμικού ή αρχεία ή προγράμματα, ή τεχνικές με σκοπό την διακοπή, την πρόκληση βλάβης, την καταστροφή, την παρεμπόδιση λειτουργίας, ή την παροχή πρόσβασης σε σελίδες που αφορούν μόνο σε εξουσιοδοτημένους χρήστες ή σε σελίδες και συστήματα που περιέχουν προσωπικά δεδομένα ή γενικότερα σε λογισμικό ή υλικό υπολογιστών, ηθελημένα ή αθέλητα. Οι πελάτες αποδέχονται πως η iama-pharmacy.gr δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιοδήποτε πρόβλημα προκύψει από τρίτους που ενεργούν εν αντιθέσει των παραπάνω. 

5. Πνευματική Ιδιοκτησία 

Τα πνευματικά δικαιώματα της ιστοσελίδας της σελίδας iama-pharmacy.gr ανήκουν στο ίδιο. Οι όροι χρησης απαγορεύουν την αναδημοσίευση, την αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση . Απαγορεύουν διασκευή του περιεχομένου του με οποιοδήποτε τρόπο ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτογραφικό ή φωτοτυπικό, χωρίς προηγούμενη έγγραφη άδεια. Τα ονόματα, εικόνες, λογότυπα και διακριτικά γνωρίσματα της σελίδας iama-pharmacy.gr ή τρίτα μέρη και τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες τους, είναι αποκλειστικά σήματα και τα προστατεύουν σχετικοί νόμοι περί εμπορικών σημάτων . Η εμφάνισή τους στην ιστοσελίδα iama-pharmacy.gr δεν θα πρέπει να εκληφθεί ως μεταβίβαση ή εκχώρηση άδειας ή δικαιώματος χρήσης τους. 

6. Ασφάλεια Συναλλαγών 

Οι όροι χρήσης δεσμεύουν την σελίδα iama-pharmacy.gr όσον αφορά την εξασφάλιση της ασφάλειας και της ακεραιότητας των δεδομένων που συλλέγει σχετικά με τους χρήστες της ιστοσελίδας του.Για τον λόγο αυτόν, ακολουθούμε διαδικασίες που προφυλάσσουν τα προσωπικά δεδομένα που οι χρήστες προσκομίζουν στην ιστοσελίδα του ή με οποιοδήποτε άλλο μέσο (πχ. τηλεφωνικά). Αυτές οι διαδικασίες προστατεύουν τα δεδομένα των χρηστών από οποιαδήποτε μη επιτρεπόμενη πρόσβαση ή αποκάλυψη, απώλεια ή κακή χρήση, και αλλαγή ή καταστροφή. Βοηθούν επίσης στην πιστοποίση ότι τα στοιχεία αυτά είναι ακριβή και τα χρησιμοποιούμε σωστά. 

Η σελίδα iama-pharmacy.gr χρησιμοποιεί την τεχνολογία SSL (Secure Socket Layer) για ασφαλείς ηλεκτρονικές συναλλαγές. Με αυτόν τον τρόπο κρυπτογραφούμε όλες τις προσωπικές σας πληροφορίες, έτσι ώστε να μην μπορεί κάποιος να τις διαβάσει ή να τις αλλάξει κατά την μεταφορά τους στο διαδίκτυο.

Πρωτόκολλο SSL

Το SSL είναι παγκοσμίως το ασφαλέστερο πρωτόκολλο για την πιστοποίηση δικτυακών τόπων στους δικτυακούς χρήστες – και για την κρυπτογράφηση στοιχείων μεταξύ των δικτυακών χρηστών και των δικτυακών εξυπηρετητών (web servers). Μία κρυπτογραφημένη SSL επικοινωνία από το λογισμικό αποστολής κρυπτογραφεί όλες τις πληροφορίες μεταξύ ενός πελάτη και ενός εξυπηρετητή (server) . Το λογισμικό αποδοχής αποκρυπτογραφεί , προστατεύοντας έτσι προσωπικές πληροφορίες κατά τη μεταφορά τους.

Επιπλέον, το πρωτόκολλο SSL αποστέλλει όλες τις πληροφορίες με προστασία από έναν μηχανισμό που αυτόματα εξακριβώνει εάν τα δεδομένα έχουν αλλάξει κατά την μεταφορά. Ένας κωδικός κλειδί για κρυπτογράφηση των δεδομένων πριν αποσταλούν μέσω της (SSL) σύνδεσης στηρίζει την τεχνολογία SSL . Ο έλεγχος ασφαλείας μεταξύ των δεδομένων και του Server γίνεται με βάση το μοναδικό κωδικό κλειδί και διασφαλίζει την επικοινωνία. Οι φυλλομετρητές (browsers) Google Chrome, Internet Explorer, Mozilla Firefox, Opera, Safari υποστηρίζουν το πρωτόκολλο SSL. 

Ασφάλεια των προσωπικών σας στοιχείων

Η σελίδα iama-pharmacy.gr ακολουθεί όλες τις νόμιμες διαδικασίες για να εξασφαλίζει στο μέγιστο βαθμό ασφαλείς συναλλαγές για όλους τους χρήστες. Κάθε συναλλαγή μέσω του ιστοτόπου μας την διέπει το Διεθνές και Ευρωπαϊκό Δίκαιο. Αυτό ρυθμίζει θέματα σχετικά με το ηλεκτρονικό εμπόριο και τις πωλήσεις από απόσταση, καθώς και από το Νόμο περί προστασίας των καταναλωτών (ν. 2251/1994).

Σύμφωνα με του όρους χρήσης η σελίδα iama-pharmacy.gr επιδιώκει την ασφάλεια των στοιχείων σας. Δεν αποθηκεύει με κανένα τρόπο πληροφορίες σχετικά με πιστωτικές, χρεωστικές ή προπληρωμένες κάρτες. Η ασφαλής πλατφόρμα πληρωμών της Eurobank διεκπεραιώνει όλες τις οικονομικές συναλλαγές μέσω κάρτας με την διαδικασία του redirection. Κατά την διάρκεια της online πληρωμής ο χρήστης πηγαίνει σε κρυπτογραφημένη σελίδα ασφαλούς σύνδεσης με πρωτόκολλο SSL. Αυτή ανήκει αποκλειστικά στην τράπεζα ή το φορέα που έχει επιλεγεί. Οι πληροφορίες σχετικά με την κάρτα (αριθμός κάρτας, CVV2/CVC2, ημερομηνία λήξεως) πάνε μέσω Διαδικτύου σε κρυπτογραφημένη μορφή (SSL). Δεν είναι προσβάσιμες από τρίτους. Η τράπεζα αναλαμβάνει πλήρως την πληρωμή και ειδοποιεί τη σελίδα iama-pharmacy.gr για την ολοκλήρωση της. 

7. Προστασία Προσωπικών Δεδομένων 

Οι όροι χρήσης της iama-pharmacy.gr σέβονται τα προσωπικά σας δεδομένα. Οι διατάξεις του Γενικού Κανονισμού Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων (ΓΚΠΔ 2016/679) επεξεργάζονται τα προσωπικά δεδομένα , τυχόν ειδικότερης εθνικής και ευρωπαϊκής νομοθεσίας για ορισμένους τομείς, της εκάστοτε ισχύουσας ελληνικής νομοθεσίας για την προστασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα και της ιδιωτικής ζωής στον τομέα των ηλεκτρονικών επικοινωνιών (Ν. 3471/2006 , ως εκάστοτε ισχύει) και τις αποφάσεις της Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα (ΑΠΔΠΧ). Μπορείτε να μάθετε περισσότερες πληροφορίες σχετικά για την ασφάλεια των δεδομένων. Μάθετε για τα δεδομένα που συλλέγουμε, πως χρησιμοποιούμε τις πληροφορίες, τα δικαιώματα σας. Μάθετε για τα στοιχεία του υπευθύνου προστασίας δεδομένων και για την Πολιτική Απορρήτου της σελίδας στην ειδική σελίδα κάνοντας click  ΕΔΩ

8. Cookies 

Οι όροι χρήσης της iama-pharmacy.gr εστιάζουν στη χρήση cookies για τη διαχείριση των περιόδων σύνδεσης (sessions), για την βελτίωση της λειτουργίας του ιστοτόπου μας. Επιπλέον τα cookies χρησιμεύουν για την εύκολη σύνδεση στον λογαριασμό σας, την προβολή εξατομικευμένου περιεχομένου, όπως προτάσεων και διαφημιστικού υλικού που ταιριάζει καλύτερα με τα ενδιαφέροντά σας. Επίσης, τα cookies μας βοηθάνε να αναλύσουμε πώς οι επισκέπτες χρησιμοποιούν τον ιστότοπο μας, την περιηγησή τους και να αναγνωρίσουμε σημεία που ίσως αντιμετωπίζουν δυσκολίες. Τέλος, με την χρήση cookies συλλέγουμε ανώνυμα στατιστικά για να κατανόηση χρήσης της σελίδας ώστε να βελτιώσουμε την δομή και το περιεχόμενό. Μπορείτε να μάθετε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα Cookies της σελίδας iama-pharmacy.gr κάνοντας click ΕΔΩ

9. Διαθεσιμότητα Προϊόντων – Αποστολή Προϊόντων 

Για όλα τα προϊόντα των καταλλόγων της σελίδας iama-pharmacy.gr υπάρχουν σαφείς ενδείξεις για την διαθεσιμότητα της αποθήκης μας. Έτσι θα διαπιστώσετε πριν την παραγγελία σας ποια προϊόντα μας είναι διαθέσιμα στις αποθήκες μας και άμεσα παραδοτέα. Ακόμη ποια προϊόντα δεν είναι μεν άμεσα διαθέσιμα αλλά περιμένουμε σε καθορισμένη ημερομηνία να τα παραλάβουμε από τους προμηθευτές μας.

Ωστόσο μπορείτε να στείλετε την παραγγελία σας ακόμα και για προϊόντα που δεν είναι διαθέσιμα στις αποθήκες μας. Εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σας μέσω e-mail ή/και τηλεφώνου. Συνεπώς θα σας ενημερώσουμε για τον πιθανό χρόνο παραλαβής του προϊόντος από τον προμηθευτή και την παράδοσή του σε σας. Στην περίπτωση αυτή μπορείτε εφόσον το χρονικό αυτό διάστημα δεν σας ικανοποιεί να ζητήσετε την ανάκληση παραγγελίας του εν λόγω προϊόντος. Σε κάθε περίπτωση πρέπει να γίνει σαφές ότι ο ανωτέρω χρόνος παράδοσης της παραγγελίας σας είναι σχετικός με τη διαθεσιμότητα των προϊόντων που υπάρχει στις αποθήκες μας.

Αποστολή Προϊόντων 

Επιπλέον, έχετε τη δυνατότητα να επιλέξετε παραλαβή όλων των προϊόντων με μια αποστολή στον τόπο παράδοσης τους στην απώτερη ημερομηνία. Κάποια προϊόντα λόγω της διαφορετικής διαθεσιμότητάς τους θα έχουν και διαφορετικό χρόνο παράδοσης. Μόλις είναι δυνατό θα πάνε στην υπηρεσία μεταφορών ή θα τα παραλαμβάνετε με τμηματικές παραδόσεις.

Σε περίπτωση τμηματικών παραδόσεων κάθε αποστολή είναι ως ξεχωριστή παραγγελία. Συνεπώς οι κανόνες για δωρεάν μεταφορικά, δώρα κλπ. λειτουργούν ξεχωριστά και όχι στο σύνολο της αρχικής παραγγελίας. Αν για λόγους ανωτέρας βίας (π.χ. κακές καιρικές συνθήκες, απεργίες κλπ) δεν είναι δυνατή η παράδοση προϊόντων εντός προκαθορισμένου χρόνου θα σας ενημερώσουμε μέσω e-mail. Ετσι θα μπορέσετε να μας δηλώσετε αν επιθυμείτε, υπ’ αυτές τις συνθήκες, την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας.

Σε περίπτωση παραδιδόμενων ποσοτήτων με ελαττωματικό προϊόν και ευθύνη μας,έχετε δικαίωμα επιστροφής ή αντικατάστασής με δικά μας έξοδα αποστολής ή επιστροφής των χρημάτων σας. Πχ. κακή συσκευασία, φθορά κατά τη μεταφορά του. Η σελίδα iama-pharmacy.gr δεν φέρει ευθύνη, ούτε υποχρέωση αποζημίωσης (πέραν την αξίας της παραγγελίας εφόσον την έχετε προπληρώσει) για οποιαδήποτε ζημιά, βλάβη ή άλλο θέμα όπως αδυναμία παροχής υπηρεσιών υποστήριξης ή καθυστέρηση αποστολής παραγγελίας για οποιοδήποτε λόγο.

Κατά την καταχώρηση και επεξεργασία της παραγγελίας σας ίσως λάβετε αυτοματοποιημένα μηνύματα (email/sms/viber) σχετικά με την πορεία της παραγγελίας σας. Η απενεργοποίηση (unsubscribe) αυτών των ενημερώσεων δεν είναι δυνατή. Δεν αποτελούν διαφημιστικό υλικό, αλλά προϋπόθεση για την σωστή εξέλιξη της παραγγελίας σας. Τα μηνύματα αυτά παρακαλούμε να φτάσουν σε εσάς και να τα διατηρείτε καθ’ όλη την διάρκεια της συναλλαγής μας. 

10. Αποστολή Προϊόντων και Δικαίωμα Υπαναχώρησης 

Μπορείτε να μάθετε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τους τρόπους αποστολής και παραλαβή προϊόντων από η σελίδα iama-pharmacy.gr κάνοντας click ΕΔΩ. Λόγω της φύσης των ηλεκτρονικών αγορών ίσως το τελικό προϊόν να μην καλύπτει τις προσδοκίες του τελικού αποδέκτη. Η σελίδα iama-pharmacy.gr σας δίνει τη δυνατότητα άμεσης επαφής με τα προϊόντα που διαθέτει από την οθόνη του υπολογιστή σας. Για να καλύψουμε περισσότερο τους πελάτες μας και να αναδείξουμε τα οφέλη της χρήσης διαδικτύου σε καθημερινές αγορές, προσφέρουμε τη δυνατότητα επιστροφής των προϊόντων. Μπορείτε να δείτε τους Όρους αλλά και την Διαδικασία υπαναχώρησης κάνοντας click ΕΔΩ

11. Τρόποι Πληρωμής 

Η σελίδα iama-pharmacy.gr υποστηρίζει διάφορους τρόπους πληρωμής, όπως η αντικαταβολή ή πληρωμή με πιστωτική, χρεωστική ή προπληρωμένη κάρτα, MasterPass. Διαθέτει και πληρωμή σε τράπεζα από τραπεζικό λογαριασμό. Μπορείτε να μάθετε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με του τρόπους πληρωμής της σελίδας iama-pharmacy.gr κάνοντας click ΕΔΩ

12. Παραστατικά Πώλησης – Αποδείξεις – Τιμολόγια 

Στα πλαίσια της οικολογικής συνείδησης και καλύτερης εξυπηρέτησης σας στέλνουμε το παραστατικό πώλησης (Τιμολόγιο ή Απόδειξη Λιανικής) της παραγγελίας ηλεκτρονικά στο email που έχετε δηλώσει. Αν παρόλα αυτά επιθυμείτε να λάβετε έντυπο αντίγραφο του παραστατικού πώλησης, παρακαλούμε να το σημειώσετε στα σχόλια της παραγγελίας σας. 

13. Δωροεπιταγές/Κουπόνια 

Η σελίδα iama-pharmacy.gr ως μέσο προώθησης χρησιμοποιεί δωροεπιταγές/κουπόνια τα οποία μπορεί να αφορούν απόλυτη ή ποσοστιαία επιπλέον έκπτωση. Οι δωροεπιταγές/κουπόνια δεν συνάδουν σε καμία περίπτωσει με αντικατάσταση μέσω χρημάτων. Ίσως έχουν συγκεκριμένη χρονική διάρκεια ισχύος και άλλους περιορισμούς (π.χ. ελάχιστο ύψος παραγγελίας ή ισχύ σε συγκεκριμένα προϊόντα μόνο). Όπως στα περισσότερα καταστήματα, παράλληλες προωθητικές ενέργειες δεν αθροίζονται ή συνδυάζονται, αλλά ισχύει η μεγαλύτερη. Συνεπώς σε κάθε παραγγελία μπορεί να γίνει εξαργύρωση μίας δωροεπιταγής/κουπονιού. Η σελίδα iama-pharmacy.gr διατηρεί το δικαίωμα να ακυρώσει δωροεπιταγές/κουπόνια αν το κρίνει αναγκαίο. 

14. Κώδικας Δεοντολογίας 

Η λειτουργία του ηλεκτρονικού καταστήματος iama-pharmacy.gr διέπεται από την χρήση του ισχύοντος Κώδικας Δεοντολογίας και μπορείτε να διαβάσετε αναλυτικά ΕΔΩ 

15. Επίλυση Διαφορών 

Η σελίδα iama-pharmacy.gr δημιουργεί μία ευχάριστη εμπειρία χρήσης για όλους τους πελάτες του. Για οποιοδήποτε πρόβλημα ή απορία έχετε θα χαρούμε να εξυπηρετήσουμε και μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας με email ή τηλεφωνικά. Αν δεν μπορούμε να επιλύσουμε το θέμα σας είτε οι μεταξύ μας συναλλαγές σας προσβάλουν σε οποιονδήποτε βαθμό , μπορείτε σύμφωνα με την Οδηγία 2013/11/ΕΚ, (ενσωμάτωση στην Ελλάδα με την ΚΥΑ 70330/2015), να κάνετε χρήση της ηλεκτρονικής επίλυσης καταναλωτικών διαφορών με τη διαδικασία Εναλλακτικής Επίλυσης Διαφορών (ΕΕΔ – Alternative Dispute Resolution) στο σύνολο της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Οι όροι χρήσης προσφέρουν στον πελάτη την ιδιότητα καταναλωτή (δηλ. φυσικό πρόσωπο που ενεργεί εκτός επαγγελματικής ιδιότητας) . Για οποιοδήποτε πρόβλημα του με αγορά από την ιστοσελίδα μας μπορεί να κινήσει την διαδικασία ΕΕΔ. Είναι εφικτή δια μέσου της πλατφόρμας για την ηλεκτρονική επίλυση διαφορών (πλατφόρμα ΗΕΔ) που είναι διαθέσιμη κάνοντας click ΕΔΩ. Το Ευρωπαϊκό Κέντρο Καταναλωτή Ελλάδας Εθνικό έχει ορίσει σημείο επαφής την ΗΕΔ στην Ελλάδα . Μπορείτε επίσης να απευθυνθείτε στο Συνήγορο του Καταναλωτή (synigoroskatanaloti.gr). Τα ανωτέρω δεν περιορίζουν σε τίποτα τα δικαιώματα που και εσείς και εμείς έχουμε να καταφύγουμε στα αρμόδια δικαστήρια. 

16. Μεταβολές 

Η σελίδα iama-pharmacy.gr έχει δικαίωμα να μεταβάλει ή να τροποποιεί τους εφαρμοστέους όρους για χρήση της ιστοσελίδας οποιαδήποτε χρονική στιγμή. Τέτοιες αλλαγές, τροποποιήσεις, προσθήκες ή διαγραφές στους όρους χρήσης θα υπάρχουν σε ισχύ άμεσα από την γνωστοποίησή τους. Κάθε χρήση της ιστοσελίδας κατόπιν τέτοιας αλλαγής ή τροποποίησης θα είναι και η αποδοχή εκ μέρους σας . Η σελίδα iama-pharmacy.gr μπορεί οποιαδήποτε στιγμή να καταγγείλει,αλλάξει,αναστείλει ή διακόψει οποιαδήποτε λειτουργία αυτής της ιστοσελίδας συμπεριλαμβανομένης της διαθεσιμότητας, της φωτογραφίας παρουσίασης ή περιγραφής οποιουδήποτε προϊόντος ή υπηρεσίας. 

  

Όροι χρήσης Όροι χρήσης