Πολιτική Απορρήτου
Πολιτική Απορρήτου

1. Ασφάλεια των Δεδομένων σας 

Η επιχείρηση « ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ ΚΩΣΤΑΒΑΣΙΛΗ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΕΕ », γνωστή και ως iama-pharmacy.gr  σέβεται τα προσωπικά σας δεδομένα και εφαρμόζει το Ελληνικό Δίκαιο, που διαμορφώνεται σύμφωνα με το Γενικό Κανονισμό για την Προστασία των Προσωπικών Δεδομένων 2016/679/ΕΕ, και εν γένει το ισχύον εθνικό και ευρωπαϊκό νομοθετικό και κανονιστικό πλαίσιο για την προστασία προσωπικών δεδομένων. Παρακάτω εξηγούμε τις πληροφορίες που συλλέγουμε και διατηρούμε, τον τρόπο με τον οποίο τις χρησιμποοιούμε , καθώς και τα πρόσωπα στα οποία τις κοινοποιούμε με βάση την Πολιτική Απορρήτου. 
 
Η σελίδα iama-pharmacy.gr  είναι υπεύθυνη για την διαφύλλαξη των προσωπικών σας δεδομένων και να λαμβάνει κάθε ενδεδειγμένο μέτρο για την ασφαλή τήρηση των προσωπικών σας δεδομένων. Έχουμε λάβει εύλογα, φυσικά και τεχνικά μέσα για να προστατεύουμε τις πληροφορίες που συλλέγουμε σε σχέση με τις υπηρεσίες μας. Ωστόσο, λάβετε υπόψη ότι κανένας ιστότοπος, πληροφοριακό σύστημα ή μετάδοση μέσω διαδικτύου δεν είναι απολύτως ασφαλής. Σε περίπτωση που διαπιστώσουμε υποκλοπή των δεδομένων σας, σας ενημερώνουμε άμεσα σχετικά με την έκταση και το περιεχόμενο αυτής της κακόβουλης ενέργειας. 
 
Η παρούσα Πολιτική Απορρήτου έχει στόχο να σας ενημερώσει για διάφορες χρήσιμες πληροφορίες, όπως τα δεδομένα που συλλέγουμε, πως χρησιμοποιούμε τις πληροφορίες που συλλέγουμε, τα δικαιώματα σας και τον τρόπο με τον οποίο μπορείτε να τα ασκήσετε, με ποιους μοιραζόμαστε δεδομένα, τον τρόπο επίλυσης διαφορών κ.α. Για οποιοδήποτε ζήτημα έχετε σχετικά με την Πολιτική Απορρήτου, μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον υπεύθυνο Προστασίας Δεδομένων του iama-pharmacy.gr  είτε με α) email στη διεύθυνση  [email protected]  είτε β) με αλληλογραφία στη διεύθυνση  Μυστράς Λακωνίας 

2. Σχετικά με τα δεδομένα  

Η σελίδα iama-pharmacy.gr  μπορεί να συλλέγει πληροφορίες για εσάς με ποικίλους τρόπους. Στόχος μας είναι να συλλέγουμε τα απαραίτητα κάθε φορά δεδομένα που είναι αναγκαία για τον απαραίτητο σκοπό. Κάποια από τα δεδομένα που συλλέγουμε είναι υποχρεωτικά ώστε να εκτελέσουμε τους σκοπούς μας (π.χ. αποστολή της παραγγελίας). Ενώ η χρήση κάποιων άλλων δεδομένων είναι προαιρετική και μπορείτε να ζητήσετε να τα εξαιρέσουμε από επεξεργασία ή/και συλλογή. Παρόλα αυτά, σε περίπτωση που θέλετε να εξαιρέσετε κάποια δεδομένα από συλλογή/επεξεργασία δεν θα μπορούμε να σας προσφέρουμε το πλήρες φάσμα των υπηρεσιών μας, ενώ ίσως μειώσουμε και τη ποιότητα των προσφερόμενων υπηρεσιών.

Συλλογή δεδομένων

Κάποια από τα δεδομένα που συλλέγουμε τα αναλύουμε παρακάτω: 

 • Στοιχεία για την εκπλήρωση της παραγγελίας σας: Τα δεδομένα αυτά περιλαμβάνουν στοιχεία όπως όνομα, επίθετο, ταχυδρομική διεύθυνση, αριθμό σταθερού ή κινητού τηλεφώνου, στοιχεία που αποδεικνύουν την πληρωμή που έχετε κάνει. 
 • Στοιχεία για την δημιουργία του λογαριασμού σας: Τα δεδομένα αυτά περιλαμβάνουν στοιχεία όπως όνομα, επίθετο, ταχυδρομική διεύθυνση, email, όνομα χρήστη, κωδικό πρόσβασης. 
 • Στοιχεία σχετικά με τις επικοινωνίες μαζί μας: Τα δεδομένα αυτά περιλαμβάνουν στοιχεία όπως όνομα, email, σχόλια, ερωτήσεις και αιτήματα σας, κριτικές που έχετε κάνει για τις αγορές σας ή τα προϊόντα μας. 

Στοιχεία για το προφίλ σας

 • Στοιχεία σχετικά με τα ενδιαφέροντα και το προφίλ σας, ώστε να λάβετε εξατομικευμένες προτάσεις και προσφορές: Τα δεδομένα αυτά περιλαμβάνουν στοιχεία όπως προϊόντα που προστέθηκαν στο καλάθι σας, λίστα επιθυμιών, τις σελίδες που επισκέπτεστε, την ηλικία σας και τις ώρες που επισκέπτεστε την σελίδα μας. 
 • Στοιχεία σχετικά με την χρήση του iama-pharmacy.gr  ώστε να βελτιώσουμε την εμπειρία χρήσης, όπως τα σημεία που κάνατε κλικ, τους όρους αναζήτησης που χρησιμοποιήσατε και τον τρόπο που κάνετε scroll στις σελίδες. 
 • Στοιχεία που συλλέγουμε από άλλες πηγές, όπως για παράδειγμα πληροφορίες που συλλέγουμε όταν αλληλεπιδράτε μαζί μας μέσα από τα κοινωνικά μέσα. 
 • Στοιχεία που συλλέγουμε όταν επικοινωνείτε με το κέντρο εξυπηρέτησης πελατών, όπου μπορεί να διατηρήσουμε πληροφορίες σχετικά με την κλήση, το τηλέφωνο σας, το όνομά σας, τα προϊόντα που αγοράσατε, το λόγο για τον οποίο επικοινωνήσατε μαζί μας και τις συμβουλές που σας δώσαμε. 
 • Στοιχεία συσκευής, όπως για παράδειγμα, την ip σας, τα αναγνωριστικά συσκευής ή πληροφορίες για τη φυσική γεωγραφική θέση της συσκευής σας. Για παράδειγμα, όταν χρησιμοποιείτε μια υπηρεσία ή εφαρμογή γεωγραφικού εντοπισμού και μας έχετε δώσει τη συγκατάθεσή σας για την κοινοποίηση της γεωγραφικής σας θέσης. 
 • Επίσης η εικόνα σας πιθανόν να καταγραφεί όταν επισκέπτεστε το φυσικό μας κατάστημα λόγω χρήσης καμερών κλειστού κυκλώματος. 

Σύνδεση μέσω του facebook:

 • Συλλέγουμε τα δεδομένα του δημόσιου προφίλ σας μόνο από τη συγκατάθεσή σας . Αυτή την δίνετε πριν από την έναρξη της σύνδεσης στα κοινωνικά δίκτυα, από το κοινωνικό δίκτυο που έχετε για τη σύνδεση στον ιστότοπό μας. Αυτά τα δεδομένα περιλαμβάνουν το όνομα, το επώνυμό σας, τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, τον σύνδεσμο προς το προφίλ σας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, το μοναδικό αναγνωριστικό, τον σύνδεσμο προς το avatar του προφίλ κοινωνικής δικτύωσης. Αυτά τα δεδομένα χρησιμέυουν για τη δημιουργία του προφίλ χρήστη σας στον ιστότοπό μας. Μπορείτε να ανακαλέσετε αυτήν τη συγκατάθεση ανά πάσα στιγμή από τη σελίδα του προφίλ σας στον ιστότοπό μας ή στέλνοντάς μας ένα email.

Κάποια από τα παραπάνω στοιχεία τα συλλέγουμε με την βοήθεια των cookies που τοποθετούμε στο πρόγραμμα περιήγησης σας. Μπορείτε να βρείτε περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τα cookies που χρησιμοποιούμε κάνοντας click ΕΔΩ

3. Πως χρησιμοποιούμε τις πληροφορίες που συλλέγουμε 

Η επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων είτε :

α) είναι απαραίτητη για την παροχή των υπηρεσιών μας, συνεπώς είναι υποχρεωτική, διότι διαφορετικά δεν θα μπορούσαμε να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες μας

είτε β) είναι υποχρεωτική καθώς οι ισχύοντες νόμοι και κανονισμοί την απαιτούν,

είτε γ) μπορούμε να την εκτελέσουμε με βάση το νόμιμο συμφέρον του iama-pharmacy.gr  και των αντισυμβαλλομένων του.

Στην περίπτωση (γ) η επεξεργασία υπάρχει εντός των ορίων άσκησης της σχετικής νομοθεσίας, δεν είναι υποχρεωτική, και μπορείτε να ανακαλέσετε ανά πάσα στιγμή τη συγκατάθεσή σας. Μπορείτε ακόμα και να διατυπώσετε αντιρρήσεις σύμφωνα με τις ενότητες «Τα δικαιώματά σας», «Επίλυση διαφορών» και «Επικοινωνία μαζί μας» που περιγράφουμε παρακάτω. 


 
Η σελίδα iama-pharmacy.gr  χρησιμοποιεί τις πληροφορίες που συλλέγει για τους παρακάτω σκοπούς: 

 • Ολοκλήρωση αγορών: Χρησιμοποιούμε τα στοιχεία σας για να ετοιμάσουμε και να αποστείλουμε την παραγγελία σας, καθώς επίσης για να εκπληρώσουμε τις σχετικές υποχρεώσεις μας, όπως η τιμολόγηση και η δυνατότητα επιστροφών. 
 • Δημιουργία λογαριασμού: Για την δημιουργία λογαριασμού στον ιστότοπο μας, χρησιμοποιούμε προσωπικά στοιχεία όπως το email και τον κωδικό πρόσβαση. 
 • Παροχή εξατομικευμένων υπηρεσιών: Συλλέγοντας στοιχεία για τις προτιμήσεις σας, έχουμε την δυνατότητα να σας παρέχουμε προτάσεις προϊόντων που ταιριάζουν με το προφίλ σας, αλλά και εξατομικευμένες προσφορές. Μπορούμε επίσης να σας προσφέρουμε δώρα και παροχές που αφορούν μόνο εσάς, παραδείγματος χάρη με χρήση εκπτωτικών κουπονιών. 
 • Επικοινωνίες: Για να μπορέσουμε να επικοινωνήσουμε μαζί σας, αλλά και για να σας προσφέρουμε βελτιωμένες υπηρεσίες επικοινωνίας, χρησιμοποιούμε δεδομένα όπως τα στοιχεία επικοινωνίας σας, ερωτήσεις που έχετε κάνει στο παρελθόν ή προϊόντα που έχετε αγοράσει. 

Διαγωνισμοί και προσφορές

 • Διαγωνισμοί:  Για την συμμετοχή σας στους διαγωνισμούς του iama-pharmacy.gr χρειαζόμαστε την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων για να επικοινωνήσουμε μαζί σας σε περίπτωση νίκης σας. Επιπρόσθετα, αναφέρουμε ονομαστικά όλους τους νικητές των διαγωνισμών στον ιστότοπο μας ή/και στα κοινωνικά μέσα, χωρίς να δημοσιεύουμε άλλα προσωπικά στοιχεία, όπως τηλέφωνο ή email. 
 • Ενημερώσεις για προσφορές: Χρησιμοποιούμε τα προσωπικά σας δεδομένα για την αποστολή ενημερώσεων σχετικά με προσφορές οι οποίες ορισμένες φορές είναι εξατομικευμένες. Η ενημέρωση μπορεί να γίνει μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (newsletter), μηνυμάτων σε κινητό τηλέφωνο (sms/viber), push notification, κοινωνικών ή άλλων δικτύων. 
 • Βελτίωση και ανάπτυξη των συστημάτων και των υπηρεσιών που σας προσφέρουμε: Για παράδειγμα, αναγνωρίζοντας συγκεκριμένες σελίδες στον ιστότοπο μας στις οποίες αντιμετωπίζετε προβλήματα, μπορούμε να διορθώνουμε τα προβλήματα αυτά. Επιπρόσθετα, είναι πιθανόν να σας ζητήσουμε να συμμετέχετε σε έρευνα ικανοποίησης με στόχο να καταλάβουμε καλύτερα την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών. 

Προστασία και Χρήση των πληροφοριών

 • Για προστασία των πελατών μας, του προσωπικού μας και των περιουσιακών μας στοιχείων ίσως χρησιμοποιούμε συστήματα καταγραφής κλειστού κυκλώματος (cctv) για λόγους πρόληψης ή αναγνώρισης παράνομων ενεργειών. 
 • Για συμμόρφωση μας με την Εθνική και Κοινοτική νομοθεσία: Για παράδειγμα, για να έχουμε την δυνατότητα να σας τιμολογήσουμε και να διατηρήσουμε τα στοιχεία τιμολόγησης με βάση τις επιταγές της φορολογικής νομοθεσίας. 
 • Χρησιμοποιούμε προσωπικές πληροφορίες για ενέργειες μάρκετινγκ, έτσι ώστε να ενημερώνουμε τους πελάτες μας για τα πιο πρόσφατα προϊόντα και υπηρεσίες μας και να εξατομικεύουμε την εμπειρία τους. Οι πληροφορίες αυτές ίσως είναι χρήσιμες για διαφημίσεις που βλέπετε σε άλλους ιστοτόπους, συμπεριλαμβανομένων των Facebook και Google. 

4. Τα δικαιώματά σας 

Έχετε τα εξής δικαιώματα σχετικά με τα προσωπικά σας δεδομένα: 

 • Δικαίωμα Πρόσβασης – Ενημέρωσης: Έχετε το δικαίωμα να αποκτήσετε πληροφορίες σχετικά με το αν επεξεργαζόμαστε τα δεδομένα σας. Μπορείτε να μάθετε ποια δεδομένα έχουμε συλλέξει, σε ποιους τα κοινοποιούμε,το σκοπό της επεξεργασίας και το χρόνο διατήρησής τους. 
 • Δικαίωμα διόρθωσης ανακριβών πληροφοριών. Έχετε το δικαίωμα να μας ζητήσετε να διορθώσουμε ανακριβείς πληροφορίες σχετικά με εσάς ή ακόμα και να συμπληρώσουμε επιπλέον πληροφορίες. Το συγκεκριμένο δικαίωμα το ασκείτε οι ίδιοι κάνοντας σύνδεση στον λογαριασμό σας και διορθώνοντας τα αντίστοιχα πεδία του προφίλ σας. 
 • Δικαίωμα Περιορισμού επεξεργασίας: Έχετε το δικαίωμα να ζητήσετε να περιορίσουμε ή και να αποκλείσουμε την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων. 
 • Δικαίωμα Φορητότητας: Έχετε το δικαίωμα να μας ζητήσετε να λάβετε τα προσωπικά σας δεδομένα. Ακόμη μπορούμε να τα διαβιβάσουμε σε κάποιον άλλον οργανισμό για λογαριασμό σας.
 • Δικαίωμα Διαγραφής – Λήθης – Ανάκληση Συγκατάθεσης. Μπορείτε να ζητήσετε γραπτώς διαγραφή προσωπικών δεδομένων σας αν δεν υπάρχουν νόμιμοι λόγοι έναντι του δικαιώματος σας. Αυτοί αφορούν φορολογική και εμπορική νομοθεσία. Επίσης έχετε δικαίωμα να αποσύρετε τη συναίνεση σας για την επεξεργασία των δεδομένων σας. Όμως δεν μπορείτε να θίξετε τη νομιμότητα της επεξεργασίας που υπάρχει στη συγκατάθεση πριν από την ανάκλησή της. 
 • Δικαίωμα να μην λαμβάνετε ενέργειες marketing: Έχετε το δικαίωμα να ζητήσετε να μην λαμβάνετε ενημερώσεις για ενέργειες marketing. 

5. Πως μπορείτε να ασκήσετε τα δικαιώματά σας 

Για να ασκήσετε τα δικαιώματα σας υποβάλετε εγγράφως αίτημα στον υπεύθυνο Προστασίας Δεδομένων του iama-pharmacy.gr. Είτε με α) email στη διεύθυνση iama-pharmacy.gr  είτε β) με αλληλογραφία στη διεύθυνση  Μυστράς Λακωνίας. Ειδικά για το δικαίωμα σας να μην λαμβάνετε ενέργειες marketing στείλετε σχετικό αίτημα στο email  iama-pharmacy.gr.
 Μπορείτε εναλλακτικά: 
α) για να μην λαμβάνετε διαφημιστικά email (newsletter) πατήστε την επιλογή διαγραφής από την λίστα που υπάρχει σε κάθε newsletter
β) για να μην λαμβάνετε διαφημιστικά μηνύματα viber μπλοκάρετε τη σελίδα iama-pharmacy.gr  μέσα από την εφαρμογή viber επιλέγοντας Κατάργηση Εγγραφής, 
γ) για να μην λαμβάνετε διαφημιστικά μηνύματα(push notifications) επιλέξτε την σχετική επιλογή από το πρόγραμμα περιηγητή (browser) που χρησιμοποιείτε. 
 
Για την προστασία των προσωπικών σας δεδομένων, πρέπει να επαληθεύσετε την ταυτότητά σας πριν προχωρήσουμε σε αίτημα που μας υποβάλετε. Σε περίπτωση εξουσιοδότησης σε τρίτο για υποβολή κάποιου αιτήματος για σας χρειαζόμαστε την απόδειξη ότι έχει την σχετική άδειά σας. 

6. Απαντήσεις σε αιτήματα σας 

Η σελίδα iama-pharmacy.gr  απαντάει σε όλα τα αιτήματα σχετικά με τα προσωπικά δεδομένα μέσα σε διάστημα το πολύ ενός μήνα. Σε περίπτωση φόρτου εργασίας/τεχνικής δυσκολίας η iama-pharmacy.gr  θα σας ενημερώσει εντός του παραπάνω διαστήματος για παράταση επιπλέον δύο μηνών. 

7. Χρόνος διατήρησης των δεδομένων 

Διατηρούμε τις προσωπικές σας πληροφορίες για όσο χρονικό διάστημα είναι λογικά αναγκαίο για τους σκοπούς της παρούσας πολιτικής. Επίσης, τις διατηρούμε για συμμόρφωση με άλλους ισχύοντες νόμους και κανονισμούς υποχρεωτικής διατήρησης ορισμένων τύπων πληροφοριών. Για παράδειγμα, θα διατηρήσουμε τα δεδομένα για όσο διάστημα έχετε λογαριασμό στη σελίδα iama-pharmacy.gr . Τα δεδομένα αγορών προϊόντων,πιθανόν τα διατηρούμε για μεγαλύτερο διάστημα για την συμμόρφωσή μας με τις νομικές μας υποχρεώσεις. Αυτές αφορούν τη φορολογική και εμπορική νομοθεσία και για λόγους παροχής εγγύησης. 

8. Παροχή πληροφοριών

Σε ποιούς παρέχουμε τις πληροφορίες που συλλέγουμε

Πρόσβαση στα δεδομένα σας έχει το απολύτως απαραίτητο προσωπικό του iama-pharmacy.gr , το οποίο εφαρμόζει τήρηση εμπιστευτικότητας. Η σελίδα iama-pharmacy.gr  δεν παρέχει σε τρίτους προσωπικές σας πληροφορίες. Παρόλα αυτά, ίσως κοινοποιήσουμε τις πληροφορίες σας σε συνεργάτες μας. Αυτοί παρέχουν υπηρεσίες μεταφορών, διαφήμισης, στατιστικών ή έρευνας, επικοινωνίας. Επίσης διαθέτουν υπηρεσίες διενέργειας διαγωνισμών και υποστήριξης της ιστοσελίδας ή του εμπορικού μας προγράμματος όπως περιγράφει η παρούσα Πολιτική Απορρήτου. Οι συνεργάτες μας δεν χρησιμοποιούν τις ανωτέρω πληροφορίες. Δεν τις κοινοποιήσουν με σκοπό άλλον, εκτός από την παροχή υπηρεσιών για λογαριασμό μας.

Σε περίπτωση που πωλήσουμε ή μεταβιβάσουμε την επιχείρηση ίσως διαβιβάσουμε πληροφορίες που έχουμε συλλέξει και αποθηκεύσει. Σε αυτες περιλαμβάνουμε πληροφορίες πελατών, σε κάθε εμπλεκόμενο μέρος στην πώληση ή τη μεταβίβαση. Τέλος ίσως η σελίδα iama-pharmacy.gr  είναι υποχρεωμένη βάση νόμου, δικαστικής ή άλλης αρμόδιας αρχής να δημοσιεύσει προσωπικά στοιχεία σας. 
 
Οι παρακάτω εταιρείες μπορεί να έχουν πρόσβαση στα προσωπικά σας δεδομένα ως μέρος των συμβάσεων μας μαζί τους: 
ACS Courier,  Facebook, Google, Γενική Ταχυδρομική, ΕΛΤΑ Courier 
 
Οι παραπάνω εταιρείες, είναι απαραίτητο να τηρούν εχεμύθεια σχετικά με δεδομένα σας. Δεν πρέπει να τα δημοσιεύουν σε τρίτους χωρίς την άδεια της σελίδας iama-pharmacy.gr . Επίσης πρέπει να λαμβάνουν κατάλληλα μέτρα ασφάλειας σχετικά με το νομικό πλαίσιο για την προστασία των προσωπικών δεδομένων (κανονισμός 979/2016/Ε.Ε.). Κάνοντας click πάνω στο όνομα κάθε εταιρείας μπορείτε να δείτε την σχετική πολιτική απορρήτου κάθε εταιρείας. 

9. Διεθνής διαβίβαση δεδομένων 

Αποθηκεύμε τα προσωπικά σας δεδομένα που συλλέγουμε στους servers του iama-pharmacy.gr σε Ελλάδα και Γερμανία. Επιπρόσθετα, κάποιοι από τους παραλήπτες των δεδομένων με τους οποίους έχουμε τα προσωπικά δεδομένα σας υπάρχουν σε άλλες χώρες. Η νομοθεσία στις χώρες αυτές πιθανόν να μην παρέχει το ίδιο επίπεδο προστασίας δεδομένων. Παρόλα αυτά, όταν μεταφέρουμε τα προσωπικά σας δεδομένα σε παραλήπτες σε άλλες χώρες, συμπεριλαμβανομένων και των Η.Π.Α. . Παρέχουμε όλα τα δυνατά μέτρα για την προστασία τους σύμφωνα με την παρούσα Πολιτική και την ισχύουσα νομοθεσία. Για το λόγο αυτό, τo iama-pharmacy.gr  χρησιμοποιεί διάφορους νομικούς μηχανισμούς, όπως τυποποιημένες συμβατικές ρήτρες της Ε.Ε. . Έτσι στοχεύουμε στη διασφάλιση των δικαιώματων σας και στα μέτρα προφύλαξης των δεδομένων σας όταν τα διαβιβάζουμε. Εγγυούμαστε οτι οι εξουσιοδοτημένοι εκτελούντες σέβονται την επεξεργασία των δεδομένων σας. Λειτουργούν σύμφωνα με τις βασικές αρχές προστασίας δεδομένων . Αυτές αφορούν τη δίκαιη διαχείριση και την εξασφάλιση επαρκούς προστασίας των προσωπικών πληροφοριών. 

10. Σύνδεσμοι προς άλλες τοποθεσίες 

Ο ιστότοπος του iama-pharmacy.gr μπορεί να περιέχει συνδέσμους (links) προς τρίτους ιστοτόπους. Αυτοί δεν είναι υπο διαχείρισή του ή δεν τους ελέγχει το ίδιο. Όλοι οι εξωτερικοί σύνδεσμοι μας έχουν τα ίδια υψηλά πρότυπα προστασίας των προσωπικών σας δεδομένων με τη σελίδα μας . Ωστόσο, δεν φέρουμε καμία ευθύνη για το περιεχόμενο,την ασφάλεια ή τις πρακτικές προστασίας απορρήτου οποιουδήποτε τρίτου ιστοτόπου εκτός της σελίδας μας. Για την ενημέρωσή σας για την πολιτική απορρήτου των ιστοτόπων αυτών θα πρέπει να διαβάσετε την σχετική πολιτική προστασίας τους. 

11. Επίλυση διαφορών 

Αν θεωρείτε πως δεν επιλύουμε τα ζητήματα σας ή προσβάλλουμε δικαιλωματα σας καταφύγετε στην Ηλεκτρονική Πλατφόρμα Επίλυσης Διαφορών. Σχετικό άρθρο 14 του Κανονισμού 524/2013. Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στην διεύθυνση https://ec.europa.eu/consumers/odr/. Επιπρόσθετα, μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον Συνήγορο του Καταναλωτή στην διεύθυνση http://www.synigoroskatanaloti.gr/
 
Τέλος, αν θεωρείτε πως παραβιάζουμε τα προσωπικά σας δεδομένα, έχετε δικαίωμα να υποβάλετε καταγγελία στην Αρχή Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων. Κηφισίας 1-3, Αθήνα, Τ.Κ. 11523 ή στο τηλέφωνο 2106475600, e-mail: [email protected]). 
 
Τα παραπάνω δεν περιορίζουν τα δικαιώματα που τόσο εσείς όσο και εμείς έχουμε να καταφύγουμε στα αρμόδια δικαστήρια. 

12. Επικοινωνία μαζί μας 

Εάν έχετε ερωτήσεις ή επιθυμείτε να ασκήσετε τα δικαιώματά σας σχετικά με την παρούσα Πολιτική Απορρήτου. Μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον υπεύθυνο Προστασίας Δεδομένων του iama-pharmacy.gr. Είτε με α) email στη διεύθυνση  [email protected] , είτε β) με αλληλογραφία στη διεύθυνση Σοφ Βενιζέλου 103, Ηλιούπολη 

13. Τροποποιήσεις της πολιτική απορρήτου 

Η σελίδα iama-pharmacy.gr  διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί την παρούσα πολιτική απορρήτου. Ισχύουσα είναι πάντοτε η πρόσφατη τροποποίηση. Ελέγχετε την παρούσα πολιτική τακτικά ώστε να μαθένετε για την πιο πρόσφατα ενημερωμένη έκδοσή της.